Skip to content

Vedete din lumea modei, a muzicii si a filmului, la Gala amfAR din New York

  • envelope icon

Au trecut Oscarurile, Premiile Grammy si Festivalul International de Film de la Cannes, dar n-a trecut deloc pofta vedetelor pentru rochii frumoase si tinute elegante. Asa a fost si aseara, cand la New York s-a desfasurat Gala amfAR 2016, eveniment caritabil de strangere de fonduri pentru eradicarea terbilei SIDA.

 

Moderatoarea de televizune Kelly Osbourne, actritele Victoria Justice, Gabrielle Union, Mia Moretti, modelele Naomi Campbell, Alek Wek, Selita Ebanks, Anna Cleveland, Lindsay Ellingson si Magdalena Frackowiak au impresionat audienta prin look-urile abordate. La randul lor, designerii Zac Posen, Marc Bouwer, Kenneth Cole si interpretul Zayn Malik au fost la randul lor niste prezente rafinate pe covorul rosu.

 

amfAR este o organizatie caritabila infiintata in anul 1985 si al carei scop este acela de a reusi eradicarea SIDA, maladie care afecteaza persoane de pe intreg mapamondul, fara sa tina cont de sexul sau de varsta lor. De la momentul infiintarii si pana in prezent, fundatia a alocat peste 366 de milioane de dolari in domeniul cercetarii medicale, iar eforturile sale au ajutat la cresterea, imbunatatirea si salvarea vietii a unui numar extrem de mare de oameni din intreaga lume, diagnostcati cu SIDA sau purtatori ai virusului HIV.

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *