Skip to content

Vedete pe covorul rosu la premiera Fifty Shades Darker

  • envelope icon

Agitatie mare pe covorul rosu de la premiera din Los Angeles a celui mai nou capitol din saga Fifty Shades, si anume Fifty Shades Darker, premiera la care starurile filmului, Dakota Johnson si Jamie Dornan, au dominat evenimentul.

Cea care a fost si mai mult in centrul atentiei a fost, asa cum era si de asteptat, Dakota, care a imbracat o rochie diafana Valentino, de un roz prafuit, cu decolteu amplu si spate la fel de decupat. Jamie, pe de cealalta parte, a ales un costum elegant, de culoare bleumarin, cu ajutorul caruia emana la fel de multa virilitate ca in film.

In afara acestor doua staruri, pe covorul rosu au mai fost prezente si alte nume grele ale Hollywood-ului, precum Kim Basinger, Marcia Gay Harden, Bella Heathcote, Eloise Mumford, Rita Ora, imbracata intr-o rochie Giambattista Valli Couture, vedete, de altfel, aflate si in distributia filmului, sau sora mai mica a lui Miley Cyrus, Noah Cyrus(intr-o tinuta nu tocmai inspirata, intre noi fie vorba). Nu a lipsit nici autoarea cartii care a stat la baza filmului, scriitoarea E.L. James, pregatita vestimentar pentru amploarea evenimentului.

Filmul va ajunge si pe ecranele din Romania in 10 februarie.

Foto: zimbio.com.

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *