Skip to content

Vedete prezente la inaugurarea sezonului de balet de la Opera din Paris

Modelele Eva Herzigova, Malgosia Bela si Aymeline Valade, actorul Ralph Fiennes, Sidney Toledano (CEO la Dior) sau designerul Alexis Mabille s-au numarat printre personalitatile care au luat parte la inaugurarea sezonului de balet de la Opera din Paris.

 


 

Evenimentul, care a fost unul la patru ace, s-a desfasurat la Palais Garnier din metropola franceza si a constat in prezentarea catre public a spectacolelor Canon de Crystal Pite si Blake Works I de William Forsythe. Corpul de balet a defilat ulterior in cadrul paradei traditionale, o parte dintre balerini fiind imbracati in costume Dior, totul sub atenta supraveghere a directorului Operei, Stephane Lissner, dar si a directoarei de balet, Aurelie Dupont.

Dupa terminarea spectacolului, invitatii, carora li s-au adaugat designerii Isabel Marant, Jerome Dreyfuss, Vanessa Seward, Julie de Libran si Haider Ackermann, au mers in Grand Foyer, unde a avut loc un dineu, la care s-au servit specialitati realizate de maestri bucatari precum Alexandre Gauthier, Katsuaki Okiyama si David Toutain.
 

Citește în continuare