Skip to content

Vedete prezente la inaugurarea sezonului de balet de la Opera din Paris

  • envelope icon

Modelele Eva Herzigova, Malgosia Bela si Aymeline Valade, actorul Ralph Fiennes, Sidney Toledano (CEO la Dior) sau designerul Alexis Mabille s-au numarat printre personalitatile care au luat parte la inaugurarea sezonului de balet de la Opera din Paris.

 


 

Evenimentul, care a fost unul la patru ace, s-a desfasurat la Palais Garnier din metropola franceza si a constat in prezentarea catre public a spectacolelor Canon de Crystal Pite si Blake Works I de William Forsythe. Corpul de balet a defilat ulterior in cadrul paradei traditionale, o parte dintre balerini fiind imbracati in costume Dior, totul sub atenta supraveghere a directorului Operei, Stephane Lissner, dar si a directoarei de balet, Aurelie Dupont.

Dupa terminarea spectacolului, invitatii, carora li s-au adaugat designerii Isabel Marant, Jerome Dreyfuss, Vanessa Seward, Julie de Libran si Haider Ackermann, au mers in Grand Foyer, unde a avut loc un dineu, la care s-au servit specialitati realizate de maestri bucatari precum Alexandre Gauthier, Katsuaki Okiyama si David Toutain.
 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *