Skip to content

Vezi cele mai bine imbracate celebritati in 2012

Cu ocazia fiecarui eveniment ne intoarcem privirile catre ele, le admiram sau le detestam si le trecem in topurile noastre de cel mai bine imbracate. Multe dintre aceste celebritati dau tonul unor tendinte globale in moda, milioane de femei copiindu-le stilul vestimentar. 

Spre exemplu, este dovedit cu cifre ca orice poarta Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, in aparitiile ei publice – fie ca este un simplu tricou, colier sau o rochie de cocktail, va fi vandut instant pana la epuizarea stocului. Iar fericirea cea mare este ca sotia Printului William face alegeri rezonabile, rochii Zara, H&M, Topshop, nebagand fashion victimele la cheltuieli foarte mari. Iar daca poarta o rochie de designer, chinezii ii fac o replica in secunda 2 si tot ajunge in sifonierul a milioane de femei. Industrie regala, am putea spune amuzati. 

Caci da, Kate Middleton a fost inclusa in lista celor mai bine imbracate intocmita de revista Vanity Fair. Este cea de-a 73 editie Vanity Fair International Best Dressed List, urmand sa apara odata cu numarul de septembrie al revistei. Dar lista a fost data deja publicitatii, astel incat, pe langa Kate Middleton mai avem si alte capete incoronate: Printesa Mary a Danemarcei, Charlotte Casiraghi – a 4-a la tronul Monacoului in ordinea succesiunii, Sheikha Mozah a Qatarului, a carei familie tocmai ce a cumparat casa de moda Valentino. 

Pe langa ele avem artiste precum Alicia Keys – o surpriza pentru noi, tinand cont de faptul ca nu a fost niciodata printre rasfatatele topurilor de best dressed, actrita Diane Kruger si designerul Stela McCartney, fiica legendarului Paul McCartney. 

Daca sunteti curiosi sa vedeti lista completa, here you have it.

Citește în continuare