Skip to content

Vezi showul Bruno Mars & Red Hot Chili Peppers de la Superbowl

Un cor de copii, solo de tobe scena care se misca si o trecere prin hiturile sale au fost unele dintre ingredientele super showului pe care Bruno Mars l-a avut la SuperBowl. Nu au lipsit artificiile, jocurile de lumini si invitatii speciali, rockerii Red Hot Chili Peppers.

Bruno Mars a avut un stadion intreg care se cante alaturi de el si trupa sa, trecand prin Billionare, Locked Out oh Heaven, Treasure si Runaway Baby, melodie pe care cantaretul hawaiian ne-a arata niste miscari impresionante din picioare. Duetul dintre Bruno Mars si Tony Kiedis a fost exploziv, asa ca dati play mai jos.

Bruno Mars s-a mentinut in limitele showurilor pe care le ofera in mod normal si pe care le-am mai vazut si cu alte ocazii. Fanii il vor putea vedea live in cadrul turneului Moonshine, care se intoarce din nou in America de Nord si unde il va avea invitat si pe Pharrell. Bruno Mars s-a bazat mai mult pe muzica, fata de Beyonce si Madonna. Anul trecut, Beyonce a trecut cu mult peste bugetul oferit de sponsor pentru acest eveniment, venind cu un super show ce a inclus si o revenire Destiny\’ Child pe scena. Chiar si asa, nu a reusit sa o intreaca in audienta pe regina muzicii pop – Madonna care a avut o multime de invitati, dansatori si momente bine gandite si repetate indelung. 

Cum vi se pare showul lui Bruno? S-a ridicat la nivelul evenimentului? 

 

Citește în continuare