Skip to content

Vezi tot concertul DELIA de la Sala Palatului!

Delia a facut un super show la Sala Palatului in luna martie a acestui an, iar acum putem sa vedem ce a fost in spatele intregii productii si sa retraim cele mai tari momente de la concertul Deliei.

Delia s-a alaturat astfel unor alte nume care au reusit sa umple Sala Palatului si sa faca un super spectacol, cu o productie impresionanta si o adevarata desfasurare de forte. Loredana si Horia Brenciu sunt doua nume care au reusit sa adune o multime de de spectatori la showuri an de an, iar Delia si-a asumat riscul si a venit cu un concert care a primit o multime de recenzii pozitive.

Peste 200 de oameni, 100 de costume si 12 dansatori au fost implicati in proiectul a carui productie a durat 3 luni, iar rezultatul a fost Pe aripi de vant. Delia  a avut o multime de invitati speciali, de la Speak, la Horia Brenciu, la propria ei sora sau Uddi, alaturi de care a cantat hitul Ipotecat

Dati play mai jos si va bucurati de show!

Delia e una dintre cantaretele cu o impresionanta ascensiune in ultima perioada.  A venit cu piese care imediat au devenit hituri ca Ipotecat, Pe aripi de vant, una dintre cele mai difuzate melodii pe radiourile romanesti. A urmat Inimi desenate, iar acum stabileste recorduri alaturi de Carla’s Dreams si Cum ne noi, dupa ce a starnit o multime de comentarii cu Da, mama. 

Cum vi s-a parut concertul Deliei? Voi ati fost la show-ul de Sala Palatului? 

 

Citește în continuare