Skip to content

(video) Imagini din ultimele episoade din Ozark au fost facute publice ieri. Sezonul 4, partea a doua, are premiera pe 29 aprilie cand va fi lansat si un making of dedicat fanilor

Netflix a facut public trailerul ultimei parti din serialul Ozark  care se incheie in cateva saptamani. Sezonul 4, partea a doua, are premiera pe 29 aprilie.

Netflix a dezvaluit, de asemenea, ca o retrospectiva surpriza de 30 de minute intitulata „A Farewell to Ozark” va fi lansata in aceeasi zi. Specialul va oferi telespectatorilor o privire din culisele realizarii ultimului sezon.

Ozark este o drama captivanta cu actiunea plasata in prezent si urmareste calatoria familiei Byrde de la viata obisnuita din suburbiile orasului Chicago la activitatea infractionala periculoasa din muntii Ozark din statul Missouri. Serialul exploreaza teme precum capitalismul, dinamica legaturilor de familie si supravietuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obisnuiti

Sezonul 4 ii urmareste pe Marty si Wendy, care au scapat in sfârsit de Helen, in timp ce urca in vârful imperiului lui Navarro. Ei gasesc o alta oportunitate de a pleca din Ozarks, dar unele pacate din trecut nu vor ramâne ingropate, iar cele mai periculoase amenintari vin din sânge.

Alaturi de Bateman si Linney, in film mai joaca Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Bruce Davison, Ali Stroker si Veronica Falcón.

Sezonul 4 din Ozark, si ultimul anuntat de Netflix, a fost lansat in doua parti, fiecare având câte sapte episoade. Partea 1 a avut premiera pe 21 ianuarie.

 Cineastul nominalizat la premiul Emmy Chris Mundy revine ca realizator, scenarist si producator executiv. Jason Bateman, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey si Bill Dubuque au, de asemenea, rolul de producatori executivi, Laura Linney fiind coproducatoare executiva. Serialul este produs de MRC Television.

Citește în continuare