Skip to content

(video) Sebastian Stan si-a aratat abilitatile de tobosar intr-o postare pe social media. Reprezentatia face parte din noul rol, rockerul Tommy Lee

Sebastian Stan joaca intr-o noua productie a platformei Hulu, „Tom si Pammy”, alaturi de Lily James, care o interpreteaza pe Pamela Anderson.

Seria „Tom si Pammy” este inspirata din povestea relatiei scandaloase dintre rockerul Tommy Lee si vedeta din Baywatch Pamela Anderson. Conflictul principal al seriei este momentul in care o partida de sex filmata a celor doi a devenit virala si a schimbat modul in care sunt privite si expuse vietile starurilor din Hollywood.

Sebastian Stan are rolul lui Tommy Lee, Lily James o joaca pe Pamela Anderson iar Seth Rogen il interpreteaza pe Evan Goldberg, partenerul de afaceri care le-a furat inregistrarea intima. Distributia este completata de Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese si Mozhan Marnò. 

Platforma Hulu a oferit primele imagini din film abia in luna mai, iar transformarea celor doi este spectaculoasa. De aceea, cand a aparut momentul video in care Sebastian Stan canta la tobe, fanii au reactionat rapid.

Rockerul Tommy Lee si vedeta din Baywatch Pamela Anderson s-au cunoscut cand amandoi frecventau lumea Playboy, iar filmul pune accent pe momentul cand acestia au devenit vedetele primului viral porno din lume, in 1995, cand o caseta cu relatiile lor intime a fost facuta publica de unul dintre oamenii angajati.

La 38 de ani, actorul de origine romana Sebastian Stan are rolul principal in „The Falcon and the Winter Soldier”. Reia rolul Soldatului Iernii pe care l-a mai jucat in alte productii de succes lansate de Marvel: „Captain America: The Winter Soldier”, „Captain America: Civil War”, „Black Panther”, „Avengers: Infinity War” si „Avengers: Endgame’.

Pentru Stan, cunoscut pentru rolurile de super-erou din filmele Marvel, transformarea intr-un rockstar este la fel de surprinzatoare, actorul a fost nevoit sa slabeasca si sa treaca printr-o serie de transformari fizice pentru a semana cu Tommy Lee.