Skip to content

(VIDEO) A fost facut public trailerul filmului “West Side Story”, o adaptare dupa musicalul clasic. Regizorul peliculei este Steven Spielberg, in rolurile principale sunt Rachel Zegler si Ansel Elgort

Rolurile celor doi indragostiti Maria si Tony sunt jucate de Rachel Zegler si Ansel Elgort. “West Side Story” este povestea conflictului dintre doua grupari rivale din New York.

Filmul “West Side Story”este o adaptare a musicalului de pe Broadway, cu acelasi nume, din 1957, scris de Leonard Bernstein si Stephen Sondheim, bazat pe piesa de teatru “Romeo si Julieta”, de William Shakespeare.

Musicalul a mai fost adaptat pentru marele ecran in anul 1961 de regizorul Robert Wise, cu Natalie Wood, Richard Beymer si Rita Moreno in rolurile principale.

Aici puteti urmari trailerul “West Side Story”, filmul regizat acum de Steven Spielberg

Acum, versiunea lui Steven Spielberg este asteptata in cinematografe pe 10 decembrie. Initial, era asteptata sa fie prezentata publicului in decembrie 2020.

Scenariul este scris de Tony Kushner cel care a scris multipremiatul Angels in America. In film mai joaca Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Corey Stoll si Brian d’Arcy James.

Rita Moreno se intoarce in film, in rolul Valentinei, un mentor al tinerei generatii din “West Side Story”.

Tot Steven Spielberg este implicat si in productia filmului “Indiana Jones 5”, al carui regizor este James Mangold. Alaturi de Harrison Ford va mai juca si Mads Mikkelsen

Citește în continuare