Skip to content

(video) Wong Kar-wai arata primele imagini din ‘Blossoms Shanghai’ un serial care va fi continuarea de la “In the mood for love” si “2046”. Este primul proiect al lui Kar-wai din 2013 cand a realizat ‘The Grandmaster’

Unul dintre cei mai spectaculosi si mai rafinati regizori asiatici, Wong Kar-wai, a facut publice primele imagini din noul sau proiect, un serial de televiziune pe nume “Blossoms Shanghai”.

Serialul este o adaptare a cartii lui Jin Yucheng, “Blossoms”, foarte premiata la nivel international si este provestea unui oportunist care ajunge multimilionar in contextul dezvoltarii Shanghai-ului in anii 90.

Actorul chinez Gen Hu va fi protagonistul, Mr. Bao; el este foarte cunoscut in zona asiatica pentru un alt serial, “Chinese Paladin”.

Wong Kar –wai ridica foarte mult asteptarile publicului cu “Blossoms Shanghai” pentru ca anunta in trailer (care, din pacate, nu are si o versiune cu subtitrare in engleza) ca serialul va fi o continuare a celebrelor sale filme “In the Mood for Love” si “2046”. Trailerul arata imagini iconice pentru Kar –wai, pe muzica lui Chubby Checker, The Twist.

Wong Kar-wai  si-a inceput cariera in anii 80 cu filmul “As Tears Go By” si a devenit rapid unul dintre cei mai cunoscuti regizori – autori, cu o estetica foarte speciala, la nivel international. Cel mai cunoscut film al sau, “In the Mood for Love”, e considerat in toate topurile de specialitate unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile

“Blossoms Shanghai” va avea premiera in 2022, aici primele imagini, din pacate doar cu subtitratre indoneziana.

Citește în continuare