Skip to content

Videoclip Narcotic Sound & Christian D – „Danca Bonito”

Narcotic Sound & Christian D. au hotarat sa ne faca o surpriza si sa lanseze impreuna cu Cat Music noul lor videoclip mai rapid decat era stabilit: „Danca Bonito„.

Clipul prezinta o zi normala din viata trupei, cu toate activitatile ‘esentiale’: relaxat in piscina, jucat pe playstation, poker, petreceri si alte detalii „picante” pe care va lasam sa le descoperiti urmarind materialul final. Peste 50 de oameni au fost prezenti la filmari, Marius, Mihai si Christian D. bucurandu-se de compania „Mamasitelor”. Filmarile au durat doua zile si s-au tinut intr-o superba casa de lux din Ramnicu Valcea. Spike si echipa sa (Evil Twin Studio) s-au ocupat de regie.

Artistii au declarat ca, in ciuda camerelor de filmat, toti participantii s-au comportat natural iar atmosfera a fost extrem de relaxata.

Single-ul lor anterior, „Mamasita„, s-a bucurat de foarte mare succes, fiind printre cele mai populare proiecte romanesti ale anului trecut. „Danca Bonito” urmeaza acelasi traseu ascendent, aflandu-se in fruntea topurilor celor mai difuzate piese pe radio.

Pe site-ul oficial NarcoticSound.ro urmeaza sa fie publicate materiale de ‘making of’ (foto/video). De asemenea, tot acolo gasiti si linkuri spre conturile de pe retelele de socializare (Facebook, MySpace, Twitter etc), prin care puteti ramane la curent cu activitatea trupei.

Va invit acum sa urmariti clipul si sa ne spuneti cum vi se pare:

Artwork by Griffo

Citește în continuare