Skip to content

(galerie foto) Vila siciliana din sezonul al doilea „The White Lotus” poate fi inchiriata pe Airbnb. In cladirea de secol al XVI-lea au locuit in trecut Jackie Kennedy, Giuseppe Verdi sau Richard Wagner.

Serialul „The White Lotus” produs de HBO se bucura de un succes extraordinar. Din reteta hitului creat de Mike White, scenografia joaca un rol esential iar producatorii au cautat luni bune peisajele si cladirile spectaculoase care fac parte din firul narativ al personajelor.

Primul sezon a fost plasat in Hawaii, intr-un complex hotelier sofisticat cu plaje vaste si servicii de lux. Sezonul al doilea a fost filmat pe tarmurile din Sicilia si ofera un context diferit pentru noul grup de personaje, cat si un peisaj diferit care ilustreaza verile insorite si vibrante din Marea Mediterana.

Recent, pe Airbnb a fost oferita spre inchiriere vila spectaculoasa din sezonul al doilea in care au petrecut o noapte Harper Spiller (interpretata de Aubrey Plaza) si Daphne Sullivan (Meghann Fahy). 

In serial, Daphne o convinge pe Harper sa viziteze o vila istorica de langa Palermo iar cand ajunge acolo ii spune ca de fapt a inchiriat vila peste noapte si vor petrece o noapte departe de sotii lor.

Cladirea se numeste Villa Tasca, dupa ultimul proprietar, Lucio Tasca d’Almerita, un producator de vinuri italiene, cunoscut de catre localnici drept ”Conte Lucio”. Se afla pe un teren intins de 8 hectare si este inconjurata de gradini cu vegetatie mediteraneana, copaci ingrijiti si iazuri generoase. 

Unele constructii pe de proprietate dateaza din ani 1500, cand gazduia o familie de negustori instariti. In apropiere se afla un cartier linistit din Palermo si plajele de la Marea Tireniana.

Vila este potrivita pentru inchiriere de catre grupuri de pana la 8 persoane. Dispune de 4 dormitoare spatioase, clasificate in functie de culoare — albastru, roz, contessa si mojolica — cele din urma fiind specifice frescelor si gresiei care decoreaza interiorul. 

Proprietarii actuali au restaurat vila si au inclus in fiecare dormitor facilitatile care sa asigure un confort sporit fiecarui oaspete, de la paturi queen size la mini-frigidere, televizoare, retea Wi-Fi si aparate de aer conditionat.

Camerele sunt decorate cu fresce realizate in secolele al XVI-lea si al XVII-lea si cu mobilier sculptat manual in secolul al XIX-lea de un atelier de tamplarie din nordul Italiei. Baile au fost dotate cu cazi generoase si sunt ornamentate cu marmura italiana si gresie majolica.

Atmosfera vilei Tasca a incantat in trecut personalitati precum Jacqueline Kennedy, Otto von Bismark, Giuseppe Verdi si Richard Wagner.

Pe langa gradinile gradinile mediteraneene sau piscina, oaspetii se pot bucura de o sala pentru cina, o terasa vasta, un salon muzical, o sala de jocuri cu masa de biliard si un bar in stil englezesc.

Pretul porneste de la 5.540 de euro/noapte iar vila se poate inchiria pentru cel putin 3 nopti. In costul cazarii sunt incluse si serviciile unui chef si ale unui majordom, alaturi de doua menajere. 

Citește în continuare

Au mai rămas

Vezi trailerul