Skip to content

Vino sa te plimbi cu un calut de 1 iunie!

  • envelope icon

Copiii sunt aşteptaţi să sărbătorească 1 Iunie împreună cu caii de la Adăpostul Steaua Speranţei.

Adăpostul pentru cai Steaua Speranţei, cu sprijinul Administraţiei, Lacuri, Parcuri şi Agrement, sărbătoreşte, duminică, 1 iunie, Ziua Copilului, de la 12.00, la sediul adăpostului din Tei-Toboc, şoseaua Petricani nr.11, cu spectacole de dresaj, demonstraţii de călărie şi alte surprize.

Copiii, împreună cu părinţii, precum şi toţi iubitorii de cai sunt invitaţi să se bucure alături de cele mai blânde, mai frumoase şi mai jucăuşe animale, cu care se pot plimba şi pot face fotografii.

Caii Lolita, Chloe, Zara, Hermes şi lama Mayo aşteaptă copiii să sărbătorească împreună 1 Iunie, cu dulciuri şi multă voie bună.

Adăpostul Steaua Speranţei a fost înfiinţat în 2008, iar ulterior a fost amenajat un manej. Caii luaţi la Steaua Speranţei sunt fie confiscaţi de la persoane care îi maltratau, fie găsiţi pe câmpuri, abandonaţi. Majoritatea animalelor ajung la Toboc-Tei înfometate, slăbite, rănite sau chiar la un pas de moarte. Voluntarii îngrijesc şi hrănesc animalele din fonduri proprii sau donaţii.

Adăpostul a fost numit după iapa Speranţa, fătată în condiţii extrem de riscante de către mama sa. Aceasta din urmă a fost găsită grav rănită, gestantă şi a stat timp de două luni suspendată deasupra solului, pe un aparat special, pentru a putea făta şi a-i fi salvat viaţa.

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *