Skip to content

Vocea Romaniei: diseara, live-blogging de la Confruntari

Vocea Romaniei este una dintre cele mai urmarite emisiuni din toamna asta iar in seara asta vom vedea prima runda de eliminari din show! Colega Alexandra a urmarit ce s-a intamplat pana acum asa ca va asteptam la o partida de live blogging!

Dupa ce i-ati tot urmarit pe Smiley, Loredana Groza, Horia Brenciu si Marius Moga cum isi intorc scaunele dupa ce au ascultat tot felul de voci bune, a venit cazul sa vedeti si prima runda de eliminari la Vocea Romaniei

Cei patru vor stabili duete cu membrii echipei lor. In urma fiecarui duet, unul dintre concurenti este eliminat. La finalul acestei etape exista Cantecul decisiv”. Din cei 6 concurenti cu care ramane in urma Confruntarilor”, fiecare antrenor va alege 2 persoane care s-au descurcat mai putin bine, acestia vor canta din nou melodia pe care au interpretat-o la Auditiile pe nevazute”, iar in functie de prestatia lor unul va ramane in competie, iar celalalt va pleca acasa. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu cate 5 concurenti in etapele live ale show-ului.

Saptamana asta, Vocea Romaniei vine cu o noutate: concurentii alesi de cei patru jurati, au adus niste consilieri pentru categoriile lor. Avem asa:  

Monica Anghel pentru Horia Brenciu

Alex Velea pentru Smiley

Randi pentru Marius Moga

Dana Dorian pentru Loredana

In seara asta, va asteptam la o sesiune de live blogging condusa de colega Alexandra care e pasionata de emisiunile-concurs in care apar noi talente si se ridica pe piata muzicala.

Emisiunea incepe pe PRO TV la 20:15 insa live blogging-ul incepe la orele 20:00 asa ca citim si comentam pe site, in timp ce urmarim show-ul!

A trecut mai bine de o luna de la prima editie Vocea Romaniei – vezi AICI poze!

Citește în continuare