Skip to content

Voteaza aici BEST URBAN la Media Music Awards 2012 (poll)!

Tu alegi cine merita premiul BEST URBAN la Media Music Awards 2012, premiul care reprezinta site-ul nostru, spiritul urban si muzica buna! VOTEAZA!

A trecut mai bine de un de la relansarea Urban.ro si am reusit sa raspandim spiritul nostru in toata industria muzicala, am reusit lucrul asta cu ajutorul vostru.

Anul acesta suntem parteneri media la Media Music Awards 2012, eveniment organizat de Media Forest si Kiss FM si vrem sa alegem impreuna cu voi castigatorul premiului BEST URBAN, premiul ce ne reprezinta pe noi, echipa Urban.ro, reprezinta iubitorii de muzica si artistii adevarati.

Am ales 15 nominalizati din care voi puteti vota mai jos BEST URBAN. Lista a fost intocmita de intreaga echipa, am tinut cont de trafic, de cei mai cititi si cautati artisti. E premiul vostru iar noi vom urca pe scena din Sibiu pe 4 octombrie sa il inmanam artistului sau trupei castigatoare.

Pe langa asta, Smiley a fost ales de noi sa urce pe scena Media Music Awards 2012 – vezi AICI lista artistilor care vor canta in showul de trei ore ce va avea loc luna viitoare si va premia cei mai difuzati cantareti romani la radio.

Mai jos aveti chestionarul pentru vot! Votarea se incheie pe 2 octombrie! STAAAAART!

Mai sus aveti un promo pentru Media Music Awards 2012 iar mai multe informatii despre eveniment gasiti AICI!

Tu cu cine votezi?

Citește în continuare

CLOSING Party @ FUNKY Breeze

Urban Music ne asteapta la CLOSING Party in FUNKY Breeze din parcul Herastrau. Ultima intalnire ii are ca invitati pe Priku si Herodot, Melo-Manos si Bibi, cei care vor pune…

Citeste mai mult