Skip to content

Vulpix si DOC – Alo colegu (premiera)

Casa de discuri Voices Media anunta o colaborare intre Vulpix si DOC in premiera pe Urban.ro. “Alo, colegu” este cea mai noua piesa semnata de Vulpix.

 

Vulpix, (originar din Caransebes) si-a inceput cariera in anul 2008, si in timp s-a adaptat unor stiluri muzicale variate, dar care aveau la baza hip-hop-ul. A lansat pana acum 2 albume, ce vor putea fi downloadate in curand de pe site-ul www.voicesmedia.ro . In anul 2010 a scos primul sau material care se numeste Eu plec, tu ramai, ce contine 13 track-uri iar in 2011 lanseaza cel de-al doilea album Pamant ce insumeaza 10 track-uri.

Cateva detalii tehnice despre melodia “Alo, colegu”: Instrumentalul este produs de Sez, versurile au fost scrise de Vulpix si DOC, mixingul si masteringul a fost realizat de Costin Milon la Super Sound Studio iar artworkul ii apartine lugojeanului Catalin Cristea (Massy).

Vulpix are la activ doua videoclipuri filmate, montate si regizate de Sergiu Nicula (Sega). In prezent lucreaza la cel de-al treilea album si totodata primul sau proiect muzical major, avand invitati pe Doc, Cosy, El Nino, Gecko (pentru Gata Vara!) si multi altii.

LIKE it?

Citește în continuare