Skip to content

Welcome to Deliria ne-a aratat ce este in mintea Deliei (GALERIE FOTO & RECENZIE)

Delia a sustinut pe 2 si 3 apriilie 2016 doua spectacole sold-out la Sala Palatului din Bucuresti sub numele de Welcome to Deliria.

Dupa succesul show-ului de anul trecut, Delia a reusit sa se autodepaseasca si sa ne ofere un spectacol complet din toate punctele de vedere.

Welcome to Deliria a insemnat o incursiune in mintea ei o poveste frumoasa despre visare, iubire, putere, copilarie si, bineinteles, dragoste.

Proiectii 3D, lasere, o trupa de 16 dansatori si acrobati, multiple tinute si piese de pe noul album Welcome to Deliria, cam asa ar descris pe scurt spectacolul pregatit de Delia.

Spre deosebire de unii colegi de presa, noi o sa incercam sa va prezentam acest show ca fiind mai mult decat tate si cururi, pentru ca nu doar la asta s-a rezumat totul.

Despre faptul ca Delia are o super voce nu cred ca mai e cazul sa vorbim. A demonstrat-o in nenumarate randuri, iar cei care contesta acest lucru sunt pur si simplu hateri.

Insa intr-un astfel de concert conteaza mai mult decat vocea, iar Delia asta a vrut sa ne arate. Daca ar fi fost doar despre voce, ar fi venit ea cu un microfon, s-ar fi pozitionat pe mijlocul scenei si si-ar fi cantat piesele.

Nu este ea prima care face un astfel de show. O fac cu brio in strainatate si Katy Perry si Beyonce si Rihanna si Taylor Swift, iar la noi si Loredana.

Spectacolul de dumnica (caci doar la ala am ajuns) a avut toate elementele unui adevarat spectacol. A transmis emotie, a spus o poveste si, per total, ne-a facut sa ne simtim bine. In fond asta este si motivul pentru care mergem la astfel de spectacole, nu?

\\

Nu puteau lipsi nici invitatii speciali, iar dueturile cu Carla’s Dreams (Cum Ne Noi), Adrian Despot (Vino la Mine), Gabriel Cotabita (Raiul e pe pamant) si Deepcentral (Gura ta) au completat cu brio intreaga poveste.

Unul din momentele mele preferate a fost cel in care Adrian Despot a intrat pe scena pe piesa Vino la mine. Nu este prima data cand se intampla asta, iar pentru cei care stiu povestea din spatele cover-ului facut de Vita de Vie dupa aceasta piesa este cu atat mai surprinzator acest duet. Eu vad insa asta ca pe o dovada de respect pe care atat Delia o are pentru Despot si viceversa.

Un alt moment emotionant a fost pe piesa Cine m-a facut om mare, atunci cand pe scena a urcat si un grup de copii, care au transpus-o pe Delia din nou in copilarie.

Este una din piesele mele preferate de pe noul album al Deliei si se simte faptul ca a fost compusa chiar de ea. Mi-as dori sa ne incante mai des si cu compozitii proprii.

In pauzele dintre piese, cand Delia trebuia sa-si schimbe tinuta, am avut ocazia sa vedem si cateva momente de break dance oferite de doi dansatori englezi, precum si un moment amuzant cu domnul burlan, care-a facut deliciul copiilor aflati in sala.

La concertul de duminica, Delia a filmat si un nou videoclip, pentru piesa Ce are ea, iar pentru acest moment a imbracat o rochie speciala pe care-au fost proiectate imagini din Deliria.

Au fost intr-adevar si cateva erori tehnice, dar care n-as zice ca umbresc in niciun fel spectacolul per total si cred ca din toata povestea asta ar trebui sa incepem sa apreciem faptul ca de cativa ani au inceput si artistii nostri sa faca astfel de show-uri cu productii impresionante.

Mi-as dori ca la un moment dat sa se poata faca si turneu international cu un astfel de spectacol.

Pana atunci insa, va las cu o galerie foto de la Welcome to Deliria.

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro

Citește în continuare