Skip to content

Whitesnake, in concert la Arenele Romane

  • envelope icon

Dupa 8 ani, trupa de hard rock Whitesnake revine pentru a treia oara in Romania pentru a sustine un concert pe 1 iulie 2019, la Arenele Romane. Turneul mondial “Flesh & Blood World Tour” va include peste 20 de tari, printre care Elvetia, Rusia, Serbia, Italia, Finlanda, Brazilia sau Marea Britanie. In deschiderea evenimentului de la Bucuresti va canta trupa Siska.

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul iabilet.ro, iar pretul acestora este urmatorul:

VIP (cu loc) – 349 lei in presale si 370 la intrare + taxe 10 lei
Teren (fara loc, in fata scenei) 259 in presale si 270 la intrare + taxe 10 lei
Acces General (cu loc) – 159 lei in presale si 170 lei la intrare + taxe 10 lei

O legenda vie a rockului clasic, trupa Whitesnake a fost infiintata in 1978 de catre David Coverdale, imediat dupa ce acesta s-a despartit de Deep Purple.

De-a lungul anilor, trupa a lansat 12 albume, toate intrand in Top 50 Marea Britanie. Dintre acestea, mai mult de jumatate au fost premiate cu discuri de Platina sau Aur. Exceptand o scurta perioada in anii ’90, formatia a fost mereu activa, iar in prezent pregateste un nou album, “Flesh & Blood”, album care, iata, are si un turneu mondial de promovare.

Componenta formatiei s-a tot schimbat in timp, dar acum Whitesnake inseamna Tommy Aldridge, chitaristii Reb Beach si Joel Hoekstra, Michele Luppi la clape si Michael Devin la bass. Bineinteles, Whitesnake nu ar fi la fel fara energia lui David Coverdale, cel care la cei 67 de ani ai sai inca are capacitata de a transmite publicului atmosfera anilor ’80. 
 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *