Skip to content

Robbie Williams a inregistrat un nou duet cu Kylie Minogue. Cei doi muzicieni au mai colaborat in 2000, cand au lansat piesa de succes „Kids”.

Intr-o declaratie pentru Daily Star, Robbie a dezvaluit ca are „planuri mari” legat de viitoarea piesa pe care doreste s-o transforme intr-un hit, asa cum s-a intamplat si cu single-ul „Kids”. Cantecul Kids a debutat in octombrie 2000, direct pe locul al doilea in topurile din Marea Britanie, dupa „Beautiful Day” melodia trupei U2, care s-a aflat in fruntea clasamentelor.

In prezent, nu se cunosc detalii despre o posibila data de lansare al noului cantec, dar se preconizeaza ca duetul va aparea in urmatoarele luni.

Viitoarea piesa va fi diferita de remixul melodiei „Real Groove” din show-ul virtual Studio 2054 interpretata de Kylie si Dua Lipa, care face parte de pe „Disco”, cel de-al 15-lea album de studio al lui Minogue, care a fost lansat in noiembrie 2020.

Robbie a fost inspirat de ultimul album al cantaretei australiene, mentionand ca piesele de pe viitorul sau material discografic ofera o „senzatie disco”. Momentan nu a fost stabilita data aparitiei discului.

Cantaretul in varsta de 46 de ani a avut ca inspiratie si piesa „Your Disco Needs You”, pe care a scris-o impreuna cu Minogue si Guy Chambers in 2001. Cantecul face parte de pe albumul „Light Years” care include si hit-uri precum „Spinning Around”, „Please Stay” si „On A Night Like This”.

Recent, Williams a anuntat ca a format o noua trupa, iar aceasta nu ii va include pe fostii sai colegi din celebra formatie Take That. Artistul britanic a lucrat deja la cateva melodii impreuna cu compozitorii Flynn Francis si Tim Metcalfe si intentioneaza sa le lanseze in curand.

Duetul din 2000, piesa „Kids”, face parte de pe „Sing When You’re Winning”, al treilea album de studio al lui Williams si de pe „Light Years”, al saptelea disc al lui Minogue.

Cantecul a fost scris de catre Williams, Guy Chambers si Kylie si contine elemente din piesa „Give Me Your Love” (1973) a grupului american The Sisters Love. Videoclipul melodiei „Kids” contine mai multe referinte la muzicalul „Grease”, in special in coregrafia dintre Williams si Minogue.

In 2010, aceasta a fost folosita ca piesa tematica in cadrul productiei Junior Masterchef Australia.

Minogue, in varsta de 52 de ani, a pozat intr-o rochie neagra a brandului italian de lux Moschino pentru a celebra succesul albumului „Disco”.

Kylie Minogue a devenit prima femeie artista care a avut un album numarul unu in cinci decenii consecutive in Marea Britanie, „Disco” fiind vandut in 100.000 de exemplare doar in Regatul Unit. Printre piesele lansate in 2020 care fac parte de pe acest disc se numara „Say Something”, „Magic” si „Real Groove”.

Minogue detine 15 albume lansate, vandute in peste 80 de milioane de exemplare la nivel global, si a obtinut de-a lungul carierei trei Brit Awards si un premiu Grammy.

Citește în continuare