Skip to content

Winona Ryder este imaginea campaniei de beauty Marc Jacobs 2016

Actrita Winona Ryder, care a facut furori pe marile si micile ecrane la finele anilor \’80 si in marea parte a anilor \’90, a fost aleasa de celebrul designer Marc Jacobs drept imaginea campaniei de beauty din 2016 a brandului ce-i poarta numele.

 

Fotografiata de David Sims si beneficiind pe partea de stilizare de serviciile lui Katie Grand, actrita apare in imaginile care au fost difuzate pana acum catre presa ca o Winona cu manichiura verde, foarte elegant machiata, cu puternice accent retro, si asezata pe o oglinda mare, impreuna cu un colier de perle.

 

Vestea colaborarii actritei cu brandul a fost anuntata de Marc insusi pe contul lui de Instagram, impreuna cu mentionarea faptului ca cei doi sunt prieteni foarte buni de peste 25 de ani. Totodata, Marc Jacobs a oferit si alte detalii legate de campanie, specificand faptul ca sursa de inspiratie a fost frumoasa actrita franceza Delphine Seyrig si filmul The Last Year at Marienbad. Ca fapt divers, Winona nu este la prima colaborare cu prietenul sau, vedeta fiind protagonista campaniei de toamna-iarna 2015/2016 a brandului acestuia.

 

Pentru cei care nu sunt la curent cu toata viata Winonei Ryder, nu strica sa aflati ca vedeta este o buna prietena a lui Marc Jacobs in pofida faptului ca la inceputul anilor 2000 a fost implicata intr-un incident deloc placut in care s-a aflat si numelele acestui designer. Mai exact, actrita a fost arestata pentru ca a furat dintr-un magazin celebru, SAKS Fifth Avenue, articole de designer in valoare de 5560 de dolari, printre care si un pulover Marc Jacobs care costa 760 de dolari. Dar cum Marc are inima mare si nu s-a suparat deloc, iata-i in continuare prieteni, ba chiar  facand impreuna lucruri extrem de prolifice pentru cariera ambilor.

 

Citește în continuare