Skip to content

Wiz Khalifa feat. Akon – Let It Go (live @ Jay Leno)

Dupa ce au lansat videoclipul pentru trackul Let It Go Wiz Khalifa si Akon au fost invitati in emisiunea lui Jay Leno. Cei doi rapperi au cantat insotiti de un band live cel mai nou extras de pe albumul O.N.I.F.C. al lui Khalifa.

Wiz Khalifa si Akon au fost cuminti insa piesa a sunat cel putin la fel de pe bine ca varianta inregistrata, iar Let It Go se anunta deja a fi un hit. Tanarul tata a schimbat pana si unul dintre versurile piesei, iar intoarcerea lui in muzica dupa acest moment important este deja una plina de evenimente.

Haideti sa ii urmarim mai jos.


 

Wiz Khalifa e deja foarte ocupat, filmand alaturi de Cassie videoclipul pentru Paradise, iar impreuna cu rapperul Tyga la piesa About Me. In plus, Wiz nu s-a uitat nici pe sine si a terminat filmarile pentru Bout Me, track aflat pe albumul sau O.N.I.F.C. si pentru care a facut un featuring cu Problem. In plus, dupa emisiunea lui Leno s-a dus direct in studio unde a inregistreaza alaturi de Kelly Rowland si Pharrell. Let It Go o puteti asculta in original aici, videoclipul are o poveste interesanta, desi cam repetitiva in ultima perioada. Daca vreti sa aflati ce mai face Pharrell in ultima vreme, urmariti aici clipul lui Robin Thicke pentru Blurred Lines, o piesa de pe viitorul album al cantaretului R&B.

Va place prestatia live a lui Akon si Wiz Khalifa? Credeti ca ajunge piesa hit?

Citește în continuare