Skip to content

Woody Harrelson va juca rolul unui medic nazist intr-un thriller psihologic despre cel de-al Doilea Razboi Mondial

Woody Harrelson in Sweden shooting scenes for Ruben Östlund’s new film „Triangle of Sadness” ‘Triangle of Sadness’ film set, Trollhattan, Sweden – 03 Jul 2020,Image: 540905130, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Filmul “The Man With The Miraculous Hands” (trad. “Omul cu mainile miraculoase”) este o poveste adevarata, bazat pe cartea omonima semnata de Joseph Kessel despre doctorul Felix Kersten, medicul privat al arhitectului lagarelor, Heinrich Himmler. Filmul va fi regizat de Oren Moverman si il va avea in rolul principal pe Woody Harrelson, cei doi fiind la a treia colaborare, dupa cum informeaza publicatia Variety.

Woody Harrelson il va interpreta pe doctorul Kersten, a carui abilitate a ajutat la indepartarea durerii abdominale intense a lui Heinrich Himmler si la revenirea la activitatea sa de arhitect al lagarelor de concentrare din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

„Chiar si dupa 70 de ani de la sfarsitul conflictului, al Doilea Razboi Mondial reuseste inca sa dezvaluie unele dintre cele mai emotionante povesti ale celor care au reusit sa triumfe impotriva adversitatii”, a spus Eric Jehelmann, care va produce filmul, citat de publicatia NME.

Recent, Woody Harrelson a mai jucat intr-un film plasat in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, Batalia de la Midway (2019), o productie grandioasa care a urmarit povestea adevarata a incredibilei victorii purtate de piloti si comandanti din flota americana.

Woody Harrelson este cunoscut publicului din peste 60 de filme si cateva seriale care i-au adus numeroase premii si nominalizari, dintre care un Primetime Emmy Award, trei nominalizari la Oscar si patru premii Globul de Aur.

Harrelson a devenit cunoscut ca Woody Boyd in sitcomul Cheers (1985-1993), pentru care a luat premiul Primetime Emmy Award. Nominalizarile la Oscar au fost pentru Cel mai bun actor pentru rolul din The People vs. Larry Flynt (1996), Cel mai bun actor in rol secundar pentru The Messenger (2009) si pentru Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017).

O aparitie spectaculoasa care i-a propulsat cariera a fost rolul din pelicula lui Robert Redford, Indecent Proposal din anul 1993 cu Demi Moore, rol care i-a oferit multe oportunitati in industria filmului mai tarziu. Wag the Dog, EDtv, The Thin Red Line, Palmetto, A Prairie Home Companion, A Scanner Darkly sau No Country for Old Men sunt o parte dintre filmele de box office in care actorul a jucat.

Publicul il cunoaste si din seria HBO True Detective, o adaptare dupa un roman de Nic Pizzolatto si regizat de cineastul Cary Fukunaga (Jane Eyre, Sin Nombre). Serialul s-a concentrat pe doi detectivi, Rust Cohle (McConaughey) si Martin Hart (Harrelson), care au de rezolvat o serie de crime bizare ce au avut loc pe decursul a 17 ani.

Citește în continuare