Skip to content

X-Men: Days of Future Past (primul trailer)

A aparut primul trailer al SFului X-Men: Days of Future Past. Sa vedem prin ce aventuri vor trece de data asta supereroii MARVEL:

De regia noului film, care este sequel si prequel in acelasi timp, se ocupa Bryan Singer cel care a regizat  X-Men din 2000, precum si X2 (2003).

Personajele din trilogia X-Men se pregatesc sa faca echipa cu versiunile lor tinere din X-Men: First Class, intr-o batalie epica in care spera sa schimbe trecutul pentru a salva viitorul.

Wolverine este trimis in trecut pentru a schimba un eveniment istoric important ce ar putea avea un impact global pentru oameni si mutanti. El este trimis de catre Kitty Pride (Ellen Page) in anul 1973 unde trebuie sa-i ajute Professor X (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) si pe restul echipei  X-Men: First Class sa opreasca invazia unor roboti gigantici programati sa extermine mutantii.

Sa vedem primul trailer al filmului:

Distributia este formata din Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna Paquin, Ellen Page, James McAvoy, Michael Fassbender, Peter Dinklage, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Omar Sy s.a.

 X-Men: Days of Future Past va avea premiera pe 23 mai 2014, in 3d.

Si pentru ca tot a venit vorba de supereroi sau mai bine zis mutanti, ati fost si voi dezamagiti de Wolverine?

Citește în continuare