Skip to content

Xonia, Alx Veliz – Dancing Kizomba (videoclip nou)

Xonia lanseaza astazi un nou videoclip si bifeaza pentru inceputul lui 2016 o noua colaborare internationala cu Alx Veliz, un artist canadian. Cei doi vin cu o versiune pentru trackul de debut al lui – Dancing Kizomba.

‘Dancing Kizomba’, este produsa in Canada in colaborare cu Medy Landia, si este primul extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz. Videoclipul a fost filmat pe doua continente, cel European si cel American si surprinde perfect atmosfera tipica de kizomba, stilul de dans ce a curpins studiourile de dans din intreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami.

Xonia este extrem de incantata de colaborare si declara: ‘Mi-a placut piesa de la prima ascultare si ma bucur ca lansam impreuna ! Mi-a placut soundul si mi-a placut scenariul acestui clip! Provocarea a fost sa invat noul stil de dans, kizomba si sper sa va placa si voua!’

Xonia s-a lansat in industria muzicala romaneasca cu super hit-ul \’My Beautiful One\’, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 5 ani de cariera a bifat mai multe piese ce au ajuns in fruntea clasamentelor muzicale si o super colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul I Want Cha.

Ce ziceti de acest remix?

Citește în continuare