Skip to content

Xonia feat. Sonny Flame – Jiggling (videoclip nou)

Xonia si Sonny Flame lanseaza impreuna o piesa si un videoclip scos mai degraba din tuturialele sport. Cei doi au intrat in sala de fitness si ne ofera Jiggling, un single nou si provocator, cu un videoclip care o sa va faca sa dati banii pe abonament la sala.

O coproductie MediaPro Music / Universal Music Romania si Friday Tunes, piesa “Jiggling” este compusa de catre M&A Music, Yanka, Sancez si Sonny Flame, iar videoclipul este regizat de catre Anthony Icuagu si a fost filmat in Bucuresti.

Am avut o pauza muzicala, fiindca am fost debusolata de ce imi doream dar si ce doreste industria muzicala de la mine. Am avut o perioada in care m-am simtit pierduta si a trebuit sa ma redescopar din punct de muzical. Am lucrat mult in diverse studio-uri sa gasesc soundul care sa ma reprezinte. Am renuntat la ideea de a lansa piese doar de dragul de a lansa. In sfarsit, va prezint o piesa pe care o iubesc, pe care o simt, inspirata din realitate si sper ca publicul sa simta lucrul asta. M-am reinventat, am evoluat ca artist. Am avut mare noroc de echipa care mi-a fost si imi este alaturi. Fara ei, videoclipul nu ar fi fost posibil. La fel, fara vocea lui Sonny Flame, care da o alta culoare piesei si un vibe exotic, nu ar fi iesit piesa asa cum e acum”, declara XONIA.

“Mi-a placut foarte mult piesa si vocea Xoniei pe piesa, precum si ideea clipului, asa ca am acceptat din prima propunerea, luand in considerare ca aveam oricum in plan sa colaboram in viitorul apropiat; clipul a iesit la inaltimea asteptarilor, in regia lui Anthony Icuagu, cu care mai lucrasem la un moment dat. Totul a decurs perfect, speram sa va placa ceea ce a iesit, noi suntem foarte multumiti si incantati”, adauga Sonny Flame.

Nici Xonia si nici Sonny Flame nu sunt la primele lor colaborari. Daca artista de origine australiana a lansat de-a lungul timpului piese alaturi de J Balvin, Deepcentral sau Alx Veliz, cu milioane de vizualizari pe YouTube si Sonny Flame a colaborat cu Morris, Nico sau Andreea Balan.

Va place piesa? Dar de videoclip ce ziceti?

Citește în continuare