Skip to content

Xonia pregateste o noua colaborare internationala

Xonia le pregateste o noua colaborare internationala fanilor. De data aceasta, cantareata isi imprumuta vocea pentru single-ul de debut al lui Alx Veliz, o revelatia in Canada asa cum l-a denumit revista Billboard.

Piesa pe care cei doi urmeaza sa o lanseze se numeste Dancing Kizomba si va avea premiera in Romania, vineri, 13 ianuarie. Produsa in colaborare cu Medy Landia, piesa este primul extras de pe noul album al artistului canadian, album ce urmeaza sa fie lansat la nivel international in acest an.

Videoclipul filmat pe doua continente, cel european si cel american, surprinde perfect atmosfera tipica de Kizomba, stilul de dans ce a cuprins intreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami. Atmosfera surprinsa ne arata cum oamenii se indragostes print-un simplu dans, un dans al dragostei al pasiunii.

\’Dancing Kizomba\’ imprumuta din trendurile lui 2016 si le aduce mai aproape de public, astfel Alx Veliz si Xonia aduc in fata ascultatorilor o piesa perfecta pentru cluburi si un videoclip care surprinde atmosfera romantica a acestui stil de dans.

Xonia s-a lansat in industria muzicala romaneasca cu super hit-ul \’My Beautiful One\’, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 5 ani de cariera a bifat mai multe piese ce au ajuns in fruntea clasamentelor muzicale si o super colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul I Want Cha.

 

Curiosi sa vedeti ce ne pregateste Xonia?

Citește în continuare