Skip to content

Xonia – Vino Inapoi (videoclip)

Xonia se transforma intr-o printesa in cel mai recent clip al sau, Vino inapoi. Cantareata e izolata intr-un castel de gheata, iar cand nu se plimba singura imbracata doar intr-o rochie diafana, danseaza cateva sincroane.

La finalul clipului ii vedem si pe cei care au produs prima piesa a Xoniei in limba romana, baietii de la Deepcentral. Ei nu se afla la prima colaborare cu cantareata venita de pe plaiuri australiene si de-a lungul timpului piesele produse impreuna au devenit hituri instant.

Imi doream o piesa in limba romana, dar am asteptat momentul potrivit! Vino inapoi este o piesa extrem de sensibila, cantata din inima! Am ales sa cant despre toate iubirile neimplinite, de momentele in care ti-ai dorit sa se intoarca desi stiai ca nu se va mai intoarce!” a declarat Xonia.

Xonia a avut un an 2013 plin. A colaborat cu J Balvin pentru piesa I Want Cha, iar alaturi de castigatorul concursului Romanii au talent, Adrian Tutu, a lansat piesa Averi de sentimente. In plus, la final de an a venit si cu un remix pentru piesa I Want Cha, lansat impreuna cu Anthony Icyagu.

Va place noul videoclip al Xoniei?

Citește în continuare