Skip to content

Zaritza: spectacol urban cu Mihai Margineanu la Sala Palatului

Martie, 24 aprilie a reprezentat ziua lansarii celui mai nou album Mihai Margineanu, intitulat Zaritza, la Sala Palatului. Nu s-a intamplat oricum ci printr-un concert foarte tare!

Albumul Zaritza, cel de-al patrulea disc din cariera artistului, a avut parte de o lansare ca in filme, cu o Sala Palatului plina de iubitori de muzica buna si artisti care pe toata durata spectacolului au creat o atmosfera memorabila.

Florin Chilian, Dan Teodorescu, Marius Mihalache, Mihai Bobonete si Mihai Rait (din Las Fierbinti), Cici de la Sistem si Dan Tudor regizor al Teatrului National din Bucuresti, au fost invitatii surpriza ai concertului si pe care Mihai i-a anuntat cu doar cateva ore inainte de inceperea acestuia.

Mihai Margineanu si a sa Zaritza au reusit sa transpuna atmosfera serialului “Las Fierbiti” pe scena, iar piesele care compun aceasta coloana sonora au fost vedetele.

Albumul poate fi cumparat de pe iTunes si va fi disponibil si in magazine, in curand! Momentan il puteti cumpara cu Gazeta Sporturilor!

Credit foto: hangoutmag.com

Citește în continuare