Skip to content

Zhao a filmat clipul \’Rasare luna\’ (poze)

 Zhao are un nou single, “Rasare Luna” feat. Andrew, care va fi lansat odata cu videoclipul la filmarile caruia si-a invitat prietenii.

Si cum are o gasca mare de prieteni, Zhao i-a strans la Vila 23 din Snagov pentru a face o petrecere de pomina. “Rasare Luna” este o piesa altfel, despre oameni altfel, plini de viata. Asa ca de la petrecere nu puteau sa lipseasca: Maximilian, Nane, Alessia, Adda, Yoghi, Liviu Teodorescu, Silviu Pasca, Keed, Big Mak, Anca Cojocaru si multi altii.

Clipul este o productie Red Clover Media in regia lui Alin Surdu si este presarat cu tot felul de momente inedite si cadre surprinse la petrecere. In plus, clipul este filmat pe reverse, iar Zhao si Andrew au fost nevoiti sa invete si sa cante versurile invers, spre amuzamentul celor prezenti care nu intelegeau nimic din ce cantau.

Pentru acest single Zhao a colaborat cu Ionut (Yogi) Vasilache, Liviu Teodorescu si Marius Moga de la DeMoga Music. Acestia au compus muzica, iar versurile au fost scrise chiar de Zhao.

Pana cand va fi lansat clipul, puteti vedea cat de mult s-au distrat artistii la piscina, in pozele de la filmari. Si il puteti asculta pe Zhao intr-o alta colaborare lansata in 2014 -AICI!

Citește în continuare