Skip to content

Zhao feat. Nane – Langa tine (piesa noua)

Zhao colaboreaza cu Nane pentru o piesa de dragoste care suna foarte bine. Riffurile de chitara se potrivesc de minune cu versurile trackului Langa tine, o balada despre cum se tine o relatie cand unul dintre parteneri e mereu plecat pe drumuri.

 

Textul a fost scris de Zhao si Nane, in timp ce la chitara il ascultam pe Theo Nicolae, iar la bas pe Mihai Ungureanu, ambii fiind membri ai trupei The dAdA.

„De la inceputul anului m-am cam inchis in studio sa lucrez piese pentru album, iar aceasta este una dintre ele. I-am trimis piesa lui Nane pentru ca am simtit ca s-ar potrivi si l-a prins din prima. A scris si el imediat strofa si apoi a venit Alin Surdu cu ideea de a realiza acest vizual din poze in stil timelapse.”, spune Zhao despre cea mai noua piesa a sa.

Pentru instrumental, Zhao a colaborat din nou cu Adapter (BeatKraft Hertz), cei doi aflandu-se la cea de-a treia colaborare lansata pana acum, dupa „Zi-mi ceva” si „Imi place de tine”, iar de mixaj si masterizare s-a ocupat Grasu XXL în studiourile Okapi Sound.

 

 Nane a lansat saptamana trecuta o noua piesa alaturi de Angelika Vee, Masca, dupa ce la finalul anului trecut ne oferea videoclipul trackului Instincte primare. Zhao a lansat mai multe melodii anul trecut – Zi-mi ceva, cu fosta concurenta de la Vocea Romaniei, Mira, Rasare Luna, alaturi de Andrew si Imi place de tine. Initial, Zhao nu a vrut sa dezvaluie cu cine a facut acest featuring, insa in prag de sarbatori a venit cu varianta acustica si am aflat ca e vorba de Yanka. 

Va place piesa celor doi? Ar merita sa intre pe radio?

 

Citește în continuare