Skip to content

Zhao – Greu de iubit (videoclip nou)

Zhao lanseaza prima lui piesa la Okapi Sound Greu de iubit. Trackul e o piesa solo la care Zhao a beneficiat de ajutor pe partea de master de la Grasu XXL.

  Greu de iubit este o piesa solo, realizata pe un instrumental semnat de Paul Iorga, producator care nu se afla la prima colaborare cu Zhao. Cei doi au lucrat impreuna si pentru „Domnisoare” sau „Limonada”, cat si pentru alte piese, care nu au fost lansate inca. De mixajul si masterizarea piesei s-a ocupat Grasu XXL, la Okapi Sound Studio.

Ideea videoclipului, montat de Alin Surdu, a pornit de la o serie de filmari pe care Zhao le-a realizat, alaturi de familia lui, imagini care s-au potrivit cu mesajul piesei. „

Videoclipul s-a intamplat natural. O perioada, am filmat fiecare drum facut cu masina, chiar si cele spre concerte, fara ca cineva din masina sa stie. Terminasem piesa si voiam sa o lansez, iar, dupa ce m-am uitat printre filmarile din masina, am fost sigur ca avem si ideea clipului. Cea mai grea misiune a avut-o Alin Surdu, care a trebuit sa regizeze un clip neregizat, ca sa zic asa. Sper sa va placa! Si uite asa incepe, oficial, drumul meu alaturi de Okapi!”, spune Zhao despre noul sau videoclip.

Odata cu piesa „Greu de iubit”, Zhao anunta ca s-a alaturat, oficial, celor 10 membri Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Spike, Maximilian, Mitza, MefX, Nane, Junky, Tranda si DJ Oldskull) si, in acelasi timp, ca lucreaza intens la primul sau album, despre care vom afla mai multe imediat ce se va contura.   Zhao a mai lansat anul acesta doua piese – Lume si Langa tine, intr-un featuring cu Nane, iaar anul trecut de Sarbatori, lansa varianta acustica a piesei Imi place de tine. 

Va place noua piesa Zhao? Ar merita sa ajunga pe radio?

Citește în continuare