Castiga doua invitatii duble la concertul Pink Martini de la Sala Palatului

Micuta orchestra Pink Martini revine pe 20 si 21 aprilie la Sala Palatului la Bucuresti. Jazz, pop, muzica clasica, o seara speciala. Cu un sound ce imbina influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack de film noir, membrii orchestrei si-au etalat pana acum repertoriul multilingvistic pe scene din intreaga lume. Storm Large este vocea care ii va insoti in noul turneu european.

 

 

“Daca Natiunile Unite ar fi avut o trupa proprie in 1962, probabil ca noi am fi fost”, spune adesea Thomas Lauderdale, liderul orchestrei. Pink Martini a luat fiinta in 1994, in Oregon, Portland, orasul natal al lui Lauderdale, liderul trupei. Thomas lucra atunci in politica, si multele evenimente caritabile la care participa l-au facut sa se gandeasca ca poate fonda o orchestra care sa combata zgomotul si mediocritatea pe care unii o numeau muzica. Dupa infiintarea trupei, Thomas Lauderdale s-a retras din viata politica si s-a concentrat exclusiv pe acest proiect, care rasuna mult mai puternic pe intreg mapamondul. Vintage, sofisticata, cosmopolita, muzica Pink Martini este o plimbare nocturna prin marile porturi si orase ale lumii, cu povestile si parfumul lor: din Orientul Mijlociu prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene.

Douazeci de ani mai tarziu, Pink Martini canta in 22 de limbi in sali de opera, sali de concerte, la festivaluri de film, in muzee si pe podiumul defilarilor de moda. In 2014, trupa Pink Martini a intrat atat in Bowl Hall of Fame de la Hollywood, cat in si Oregon Music Hall of Fame.

Pe langa vocea din live-urile Pink Martini, Storm Large este actrita, dramaturg si autoare. A bifat notorietatea nationala in State in 2006, ca finalist la show CBS Rock Star: Supernova. In ciuda faptului ca a fost eliminata in ultima saptamana, inainte de final, Storm a ramas in inimile fanilor.

Instrumentele perfect armonizate, alaturi de vocea debordanta a solistei creeaza combinatia perfecta pentru bijuterii precum “Amado Mio”, “Splendor in the Grass” sau piesa care mangaie inimile tuturor romanilor, “Pana cand nu te iubeam”. O calatorie muzicala unica in jurul lumii, mai spectaculoasa cu fiecare noua intalnire.

 Daca vreti sa ajungeti la acest concert, noi impreuna cu organizatorii punem la bataie doua invitatii duble pentru concertul de vienri, 21 aprilie si tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata de la Pink Martini. Concursul incepe astazi si se incheie pe 19 aprilie, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum puteti intra in posesia premiului. 

START! UPDATE: Castigatorii sunt Gabriela Vatauf (nr.35) si Ionescu Cristina (nr 43). Detaliile le gasiti pe mail. 

 


68 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL