Concurs! Castiga doua invitatii duble la SONOR4 @ Atelierul de Productie

Haarp Cord, Raku, Chronic sunt prezenti la Sonor 4, in Atelierul de Productie. Super party-ul are loc pe 3 aprilie si daca vrei si tu sa ajungi, tot ce trebuie sa faci e sa participi la concurs.

upa ce ne-am plimbat prin diferite zone ale muzicii din Romania, pe 3 Aprilie va invitam sa mergeti alaturi de noi in underground! Am ales Atelierul de Productie ca loc de intalnire, iar Haarp Cord, Raku si invitatii sai si Chronic vor face atmosfera potrivita unei astfel de intalniri. Ne-ati fost alaturi inca de la ineput si am incercat de fiecare data sa va oferim cele mai bune evenimente, asa ca speram si de aceasta data sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor si sa facem si din aceasta intalnire una de neuitat!

Daca vreti sa ajungeti la eveniment, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata de la Raku. Concursul incepe astazi si se incheie pe 2 aprilie. Castigatorii vor primi detalii pe mail, asa ca lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a raspunde in timp util, altfel nu ajungeti la party.

START!

UPDATE: Castigatorii sunt Malina si Ileana. Detaliile le gasiti pe mail.


12 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL