Concert Delia, inainte de Revelion, la Beraria H

Joi, 27 decembrie 2018, Delia revine pe scena “Orasului cu Chef de Viata” – Beraria H pentru un show incendiar inainte de petrecerea de Anul Nou.Concertul incepe la orele 21.45, iar accesul publicului este permis de  la 19.45. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, cu un pret redus pana in 19 decembrie, dupa cum urmeaza:

115 LEI - Cat. A presale - in fata scenei cu loc la masa
75 LEI - Cat. B presale - acces general cu loc la masa 
60 LEI - Cat. C presale - partile laterale cu loc la masa  

Daca nu te grabesti sau nu mai prinzi bilete pana la aceasta data, dupa 20 decembrie, biletele vor avea preturile:

130 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa
90 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa
65 LEI - Cat. C - partile laterale cu loc la masa

Delia e artistul perfect pentru un concert incendiar care sa continue petrecerea de Craciun si sa o anticipeze pe cea de Revelion. Pe langa voce si atitudine, Delia vine periodic cu noi concepte cu care isi surprinde placut fanii.

Cea mai recenta dovada a fost seria spectacolelor de la Sala Palatului, din 14, 15 si 16 noiembrie, acolo unde Delia a creat un taram al basmului si al dulciurilor, ajutata fiind de coregrafi, dansatori, costume si ipostaze spectaculoase.

Un fel de preview al acestor concerte a fost lansarea celei mai recente piese, “Acadelia”, cea pentru care Delia a filmat si un videoclip.

O piscina din zahar la care s-au folosit o jumatate de tona de zahar, 10 kg de bomboane, 15 kg de marshmellows, 30 kg de tort, 100 kg de cupcakes si 150 de acadele a fost modalitatea prin care Delia s-a pregatit si “a anuntat” intr-un mod original seria concertelor care avea sa urmeze la mijlocul lunii noiembrie.

In cadrul acestora, piesa interpretata alaturi de sora sa, Oana, a fost cu adevarat un moment emotionant. Delia i-a avut ca invitati si pe Nick, fostul ei coleg de la N&D, cu care a cantat piesele “Vreau sa plang” si “Vino la mine”, dar si pe Grasu XXL, interpretand impreuna hitul verii, “Despablito”.

Cu siguranta si concertul de la Beraria H va fi unul incendiar, cu hituri mai vechi sau mai noi si cu momente spectaculoase, cu care Delia deja ne-a obisnuit.

Taguri: Beraria H, Delia

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL