Noi nume la prima editie Awake Festival

Modestep (live) si Irie Maffia, alaturi de Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag si Suie Paparude sunt cele mai recente nume incluse in line-up-ul primei editii AWAKE!

Festivalul continua astfel seria confirmarilor, dupa ce, la inceputul anului, anunta unul dintre cele mai asteptate show-uri ale anului: Rag’n’Bone Man - pentru prima data in Romania, alaturi de Tom Odell si trupe locale si regionale. Festivalul AWAKE se desfasoara anul acesta in weekendul 1-3 septembrie si are loc intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din zona Ardealului, respectiv Domeniul Teleki din Gornesti, la doar 20 de minute de Targu Mures.

Alaturi de Modestep si Irie Maffia, alte 8 nume completeaza programul muzical al primei editii AWAKE: Axel Thesleff (FIN), Alternosfera (MD), Kiscsillag (HU), Suie Paparude (RO), Gojira & Planet H (RO), DJ Sauce (RO), sZempöl Offchestra (RO), T-Boys: Goranga & Missile (RO) si DJ Shiver (RO). Acestia se alatura artistilor confirmati: Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpati, Golan, Jurjak si Les Elephants Bizarres, noi nume urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.

Experienta de festival este cu atat mai interesanta pentru cei care aleg sa campeze, iar participantii se vor putea bucura de cazare cu stil in zona de Glamping (camping VIP), cu acces la dusuri si toalete proprii. Glamping inseamna o oaza de liniste, cu iluminare artistica pe timp de noapte ce va cuprinde un numar limitat de corturi de la Get A Room Camping echipate cu saltele gonflabile, paturi, covoare, felinar si cos de gunoi. Fiecare cort are capacitate de 4 persoane si va putea fi inchiriat la pretul de 1100 lei, ca optiune pentru cei care detin abonament de 3 zile cu camping. De asemenea, participatii vor avea la dispozitie in zona de camping optiunea de pre-pitched tent, care presupune inchirierea unui cort de 2 persoane echipat cu 2 izoprene, la pretul de 200 de lei, pentru 3 nopti.

Festivalul AWAKE se va desfasura in perioada 1-3 septembrie, pe Domeniul Teleki din Gornesti (Targu Mures), biletele fiind disponibile online pe eventim.ro, dar si in magazinele partenere: benzinariile OMV, magazinele Vodafone, Orange, Germanos si librariile Diverta. Optiunile de Glamping si pre-pitched tent sunt de asemenea puse in vanzare.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL