Rod Stewart, Hurts si Gheorghe Zamfir in concert la Zilele Bucurestiului 2018

Zilele Bucurestiului 2018 se vor desfasura in acest an in perioada 21-23 septembrie in Piata Constitutiei. Evenimentul include o seara speciala, dedicata maestrului Gheorghe Zamfir, un show de videomapping, dar si un festival in cadrul caruia vor concerta artisti de talie internationala.In prima zi de sarbatoare, vineri, 21 septembrie, pe scena din Piata Constitutiei va urca Gheorghe Zamfir. Acesta va interpreta alaturi de o orchestra piese cunoscute de muzica simfonica, muzica de film sau din folclorul romanesc. Indragitul artist va avea ca invitati tenori, soprane si muzicieni de renume mondial, invitatul extraordinar fiind de aceasta data artistul francez Enrico Macias.

Sambata, 22 septembrie, festivalul organizat de Primaria Capitalei include doua concerte, cel al trupei britanice Hurts si cel al formatiei The Mono Jacks. Seara va fi animata si de cea de-a V-a editie a showului de 3D videomapping iMapp Bucharest. Spectacolul va fi proiectat pe fatada de 23.000 de metri patrati ai Palatului Parlamentului si va include si un concurs de 3D video mapping, la care in acest an s-au calificat echipe din Rusia, Canada, Spania, Mexic, China, Austria, Romania, Portugalia, Ucraina si Olanda.

Dupa 23 de ani, Rod Stewart ajunge din nou in Romania si va urca pe scena din Piata Constitutiei duminica, 23 septembrie, 2018, pentru un concert de exceptie. In deschiderea concertului sau, va canta trupa VUNK.

Accesul la toate evenimentele Zilelor Bucurestiului 2018 este gratuit si se face in fiecare dintre cele trei zile, incepand cu ora 17.00.Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL