Tom Jones, pentru prima data in concert la Cluj-Napoca

Miercuri, 26 iunie 2019, Tom Jones revine in Romania unde va concerta pentru prima data in Cluj-Napoca. Showul va avea loc la BT Arena (Sala Polivalenta), cu incepere de la orele 18:00 si va include atat single-uri celebre cum ar fi “Delilah” sau “It’s Not Unusual”, dar si piese mai noi, de pe cele 3 albume mai recente ale artistului.Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.iabilet.ro si au urmatoarele preturi:

TEREN VIP - 427.5 lei + taxe - pret final 475 lei
TRIBUNE 1 - 355.5 lei + taxe - pret final 395 lei
TEREN PREMIUM - 310.5 lei + taxe - pret final 345 lei
TRIBUNE 2 - 256.5 lei + taxe - pret final 285 lei
TRIBUNE 3 - 202.5 lei + taxe - pret final 225 lei
TRIBUNE 4 - 130.5 lei + taxe - pret final 145 lei

Concertul din Cluj-Napoca face parte dintr-un turneu european care va incepe pe 15 iunie la Londra, Marea Britanie, va include apoi Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Franta, Croatia, Israel, Danemarca, Austria, Elvetia, Germania, Spania, Portugalia si se va incheia pe 3 august cu o reprezentatie in Finlanda.

De-a lungul celor peste 50 de ani de cariera, Tom Jones a abordat genuri muzicale diverse, a inregistrat 40 de albume si a bifat concerte peste tot in lume.

In 2006, artistul a fost invitat sa concerteze la Palatul Buckingham, cu ocazia celebrarii Jubileului de Diamant, moment in care Regina Marii Britanii l-a investit cu rangul de cavaler.

Apreciat si pentru showurile lui live electrizante, Tom Jones a incercat mereu sa vina cu ceva nou. Cele mai recente albume, o trilogie de fapt, sunt “Praise & Blame” (2010), “Spirit In The Room” (2012) si “Long Lost Suitcase” (2015).

“Praise & Blame” este un album exclusiv cu cantece inregistrate live in studioul lui Peter Gabriel, “Spirit In The Room” include piese scrise de artisti celebri cum ar fi Leonard Cohen sau Paul McCartney, iar “Long Lost Suitcase” contine inclusiv un mic album cu poze mai putin cunoscute din cariera lui Tom Jones.
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL