Oscar 2013 - Cele mai frumoase rochii de pe Covorul Rosu

M-am gandit ceva pana cand am decis sa o pun pe Jennifer Lawrence ca main photo pentru acest articol cu cele mai bine imbracate vedete ce au pasit pe covorul rosu al celei de-a 85-a editie a Oscarurilor. 

Dar am ales-o din considerente obiective: Jennifer Lawrence a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita, a purtat o superba rochie nude Dior Couture si, acesta este un motiv oarecum subiectiv, s-a impiedicat pe scari, fapt ce, cred eu, ca i-a adus chiar mai multa simpatie.

Daca am vazut aici lista castigatorilor, acum ramane sa facem inventarul tinutelor, celor mai frumoase rochii si fermecatoare aparitii. Caci marile actrite nu s-au dezmintit, au aratat absolut fantastic.

Continuam in aceeasi paleta cromatica impusa de laureata premiului Oscar, Jennifer Lawrence,  - nude'ul si nuantele foarte deschise, se pare ca o tendinta in materie de rochii se seara. Astfel, aparitii in nude, extrem de romantice au punctat Amanda Seyfried in Alexander McQueen, Anne Hathaway intr-o rochie Prada - desi a fost criticata pentru felul in care i se vedea la bust.

Charlize Theron, cu un nou look surpriza pixie haircut (imposibil sa ii stea rau ei in ceva sau cumva) intr-o rochie alba Dior Couture. Tot in nuante nude pastelate s-a imbracat si Kerry Washington, care a mizat pe o rochie figure-fit Miu Miu.

Mai curajoase din punct de vedere cromatic au fost Jennifer Garner, sotia marelui castigator Ben Affleck, ce a purtat o rochie mov Gucci, dar si etern-par-intins-neschimbata Jennifer Aniston intr-o rochie A line cu trena Valentino, un orange tangerine superb. 

Pentru tinute mai safe cromatice, in nuante etern elegante si clasice, au optat Halle Berry intr-o rochie mulata Versace, Helen Hunt in - surpriza - H&M pe covorul rosu, lucru extrem de curajos si inedit la Oscar! La fel de feminina ca intotdeauna s-a prezentat Salma Hayek intr-o rochie simpla aparent Alexander McQueen, cu brodatura pe gat, dar si Sandra Bullock in dantela fina semitransparenta semnata Elie Saab. 

Acestea au fost preferatele noastre. Dar ale voastre?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL