Poeme de Corina Vladescu - primavara vara 2013

Corina Vladescu este unul dintre acei designeri romani ce fac diferenta sezon de sezon. Si nu numai o diferenta sesizabila in designul colectiei, ci diferenta in moda din Romania, prin profesionalismul echipei sale si determinarea de a face moda ca la carte, la standarde internationale.

Aflata la cel de-al 4-lea sezon, Poeme de Corina Vladescu dovedeste ca nu este doar o linie secundara a brandului Corina Vladescu. Are propriile prezentari de moda, magazin online, aparitii in presa si cataloage de moda, este imbracata de persoane publice si se vinde in magazine internationale din Franta, Italia, SUA sau Japonia.

Colectia de Primavara/Vara 2013 a fost prezentata pentru prima oara in luna iulie 2012 la Salonul de Pret-a-Porter Who's Next Paris, inscriindu-se in trendurile sezonului prezentate ulterior de marile case de moda. Anii '90 sunt inapoi in voga: era supermodelelor, reintoarcerea la savoir-faire-ul artizanal, privirea languroasa a lui Cindy Crawford din reclamele vremurilor.

"Anii '90 sunt anii copilariei mele si m-au marcat. Pentru romani erau niste ani de scapare, de libertate si sete de viata si am vrut sa surprind asta. De aici a plecat sursa de inspiratie pentru colectia de primavara/vara 2013. La aceasta baza am adaugat elementele semnatura ale brandu-lui: asimetrii studiate, quilting executat manual, atentie minutioasa la detaliile care conteaza precum un guler reinterpretat si pictura manuala a materialelor" spune Corina Vladescu, designerul brandului.

Colectia se poate cumpara de pe shopul online poeme.corinavladescu.com, de la noul Showroom Corina Vladescu din strada Icoanei 96 si din AloMoDaShop.ro 

 Click click prin galerie si alegeti-va outfit-urile preferate!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL