20 de poze cu artisti straini si mamele lor

V-ati imaginat vreodata cum arata parintii artistilor pe care ii ascultati pe YouTube sau la radio? Avem o galerie foto cu 20 de cantareti insotiti de mamele lor!

 

Profitam de avalansa de fotografii cu artisti americani si mamele lor care a avut loc zilele acestea in presa si va aratam aceasta galerie foto inedita. Americanii au sarbatori Ziua Mamei asa ca ne-am gandit sa va aratam cum arata femeile care i-au nascut, i-au crescut si i-au sustinut pe cei ce au devenit idolii unor generatii.

Incepem cu controversatul Diddy si mama lui care sclipeste si e imbracat intr-o blana uriasa. Continuam cu Pink, Kesha, Christina Aguilera, Britney Spears, Rihanna, Usher, Timbaland, Rita Ora, Nicki Minaj, Nelly, Mariah Carey, Justin Timberlake, Drake, Chris Brown, Justin Bieber, Beyonce, Ashanti, Alicia Keys si Akon.

Un lucru interesant pe care ii au in comun artistii mai sus mentionati este faptul ca aproape fiecare dintre ei i-a cumparat mamei sale o casa, la un moment dat, dupa ce s-a imbogatit. 

Intra AICI sa vezi care este topul celor mai populari artisti pe Facebook - datele erau calculate la finalul anului trecut. Mai jos aveti galeria foto despre care va vorbeam.


2 comentarii

  • Mama lui Kesha arata le fel de drogata ca fiica ei laughing))))))), in rest nimic special, a, da mama lui Alicia Keys este alba, interesant big grin

  • mama lui justin bieber mi se pare cea mai draguta si tanara,

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL