6 decembrie: lansare mixtape Agresiv "Ap. 71"

coperta-agresiv

Dupa cum bine stiti, AGRESIV (unii dintre cei mai in voga producatori hip-hop din Romania) / Okapi Sound se pregatesc sa lanseze un nou mixtape, numit "Ap. 71". Mixtapeul va avea 90 de minute si va fi gazduit de euGEN. Va contine numeroase piese noi Grasu XXl, Maximilian, Guess Who, Spike, Tranda, JJ, Junky + remixuri ale unor piese romanesti si straine produse de Agresiv.

De pe 20 noiembrie veti putea asculta mixtapeul pe site-ul oficial AgresivMusic.com iar pe 6 decembrie va fi concertul de lansare (nu treubie ratat :D ). Acesta se va tine in Silver Church (fostul Preoteasa, pe Calea Plevnei nr. 61, zona Eroilor) dupa 20:30, intrarea fiind 20RON (sau libera, daca veniti cu buletinul si demonstrati ca stati la apt. 71 :P ). Bineinteles, vor canta Agresiv si toti artistii invitati pe mixtape.

Luni vom publica un interviu video cu Vlad si Mitza, cei doi membri Agresiv, iar marti ii avem invitati la Radio Lynx, la Monden.info Show, de la 3 la 4, unde le veti putea adresa voi direct intrebari. :)

Pe parcursul zilei de azi (vineri 13) vom lansa si blogul oficial (deocamdata functioneaza doar prima pagina AgresivMusic.com), pana atunci va puteti abona si la contul de Twitter @Apt71. Pe blog veti gasi toate detaliile legate de mixtape si de artistii care au colaborat la el, precum si concursuri la care veti putea castiga invitatii la lansare, CD-uri etc.

P.S. ne vedem diseara in noul Malibu, la Black Friday? :) Canta JJ. Sau duminica in Goblin, la concertul Maximilian.


18 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL