Adda feat. What's Up - Bucuresti 555 (live@radio)

Adda si What's Up au venit la radio pentru a-si promova cel mai nou, single impreuna, o balada dedicata "Micului Paris" - Bucuresti 555. Cei doi au oferit un moment foarte dragut, special pentru cei care iubesc Bucurestiul.

Bucuresti 555 e despre orasul in care lupti pentru visul tau, pentru dragoste, o viata mai buna si despre locul in care legi prietenii ce dureaza o vesnicie. Nu puteam canta piesa asta cu nimeni altcineva decat What s Up, un prieten care mi-a fost alaturi de cand ne-am vazut prima oara la studio, amandoi speriati dar cu planuri mari de viitor." a spus Adda despre noua productie deMoga Music.

 

Videoclipul pentru Bucuresti 555 a aparut ieri si arata foarte bine, e o adevarata reclama pentru capitala tarii, mai buna decat orice material de prezentare pe care l-am vazut pana acum. Un making of de la filmarile clipului gasiti aici. Adda a mai lansat intre timp si o piesa alaturi de Amna - Aer si ramane sa vedem daca se va bucura de acelasi impact pe care Amna l-a avut alaturi de What's Up cu Arme.
 
Ce ziceti de live-ul lor?  

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL