AVA canta pentru #Stars4Dreams

AVA revine in atentia publicului cu lansarea primului ei album si cu  un concert la Sala Palatului, care va avea loc pe 16 Aprilie, de la ora  20:00. Invitata la concertul #Stars4Dreams, care sarbatoreste 30 de ani de fapte bune, AVA a acceptat invitatia, artista cantand si imnul  campaniei, "Azi am vorbit cu inima mea", care se va gasi si pe albumul ei. La concertul de la Sala Palatului vor participa si Inna, Nicoleta Nuca, Irina Rimes si Victory of Art.

Spectacolul #Stars4Dreams este unul organizat de Fundatia Copii in Dificultate. Mai multe despre eveniment si achizitionarea biletelor puteti gasi pe Eventbook.ro.

AVA a debutat in lumea muzicii la 16 ani, a devenit mai cunoscuta dupa participarea la Vocea Romaniei si a bifat pana acum colaborari cu nume mari din industria showbizzului romanesc, cum ar fi Smiley, Andra, Loredana, Delia, Damian Draghici, Antonia, Sisu, Puya si multi altii.

Desi un artist nou, AVA si-a propus sa faca din propriul proiect  un reper pe piata muzicala romaneasca, punand accent pe interpretarea  live si pe spectacol. AVA este un artist independent care  isi promoveaza piesele originale si doreste sa ajunga la cat mai multa  lume prin mesajul ei transmis prin muzica. Artista mai are si o alta pasiune, si  anume aceea de a preda canto la propria scoala, “Music City".

Taguri: AVA

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL