Beyonce - Flawless (live@ Mrs Carter World Tour)

Beyonce da startul videoclipurilor filmate in cadrul turneului Mrs. Carter World Tour. BeyonceX10 sunt o miniserie difuzata de HBO, iar astazi ne delectam cu piesa Flawless.

Cantareata a semnat un contract cu HBO, iar postul de televiziune va difuza 10 inregistrari din cadrul celui mai important turneu Beyonce de pana acum, serie de showuri prin intreaga lume care au clasat-o in topul celor mai bine vandute turnee, dar si al celor mai bine platiti artisti in 2013.

Urmariti mai jos ce nu am apucat sa vedem noi live.

 

Lansarea albumului Beyonce la finalul anului trecut a dat o lectie de marketing si promo intregii industrii muzicale obisnuite cu lansarea de singleuri, aparitii pe la emisiuni si in final aparitia albumului. Cea mai buna promovarea a lui King B a fost chiar turneul si linistea cu care a tratat toate zvonurile despre un posibil album sau videoclipuri. Albumul Beyonce s-a vandut rapid si i-a adus pana si un record personal, diva mai adaugand ceva in CV-ul personal. Acum, Bey se afla in turneu alaturi de sotul Jay Z, iar impreuna au cel mai important turneu al momentului si inca un contract cu HBO despre care puteti citi aici.

Ati fi vrut sa o vedeti live pe Beyonce?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL