Bug Mafia: Primul an pe internet

Pe site-ul celor de la Bug Mafia s-au publicat cateva statistici dupa primul an de internet al baietilor: 350.000 de descarcari de pe site ale celor 4 piese de pe “Inapoi In Viitor” puse la dispozitia publicului pana acum, peste 18 milioane de vizualizari ale clipurilor si pieselor oficiale B.U.G. Mafia pe YouTube si peste 90.000 de utilizatori Facebook ce urmaresc pagina oficiala a trupei.

B.U.G. Mafia va filma in curand un videoclip pentru piesa “Fara Cuvinte”, o noua colaborare a trupei cu Loredana Groza. Clipul piesei va fi facut public simultan cu lansarea mult asteptatului nou album al trupei, “Inapoi In Viitor”.

Tataee a declarat: "Desi a trebuit sa facem si lucruri care nu ne-au facut placere, cum ar fi inlaturarea de pe YouTube a aproape 4500 de clipuri ce insumau peste 50 milioane de vizualizari, evolutia site-ului, a canalelor si paginilor oficiale B.U.G. Mafia in primul an de functionare nu poate decat sa ne bucure. 350.000 de descarcari de pe site ale celor 4 piese de pe “Inapoi In Viitor” puse la dispozitia publicului pana acum, peste 18 milioane de vizualizari ale clipurilor si pieselor oficiale B.U.G. Mafia pe YouTube si cei peste 90.000 de utilizatori Facebook ce urmaresc pagina oficiala a trupei ne motiveaza sa producem in continuare materiale la standardele cu care ne-am obisnuit fanii."

Bug Mafia in online:

- Youtube - Facebook - Twitter - Vimeo - iLike - LastFm - Site oficial - Forum oficial


8 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL