Carla's Dreams, in juriul X Factor!

Juriul X Factor trece printr-o noua schimbare, insa de data aceasta nu vom avea o plecare, ci un nou jurat care sa ii ajute pe Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu. Solistul Carla's Dreams se va alatura celor trei in a gasi cele mai bune voci de la noi.

Anuntul a fost facut oficial ieri si va fi interesat de vazut cum ii va selecta, ce feedback le va oferi si de ce grupa de concurenti se va ocupa solistul uneia dintre cele mai de succes trupe ale momentului.

Carla's Dreams nu sunt singura schimbare la sezonul de acest an: vor exista patru grupe de concurenti: 4-24 fete, 14-24 baieti, peste 24 de ani si Grupuri, iar juratii vor avea "Scaunul de aur" prin care favoritii lor vor putea sa sara niste etape si sa ajunga direct in galele live.

Pana acum, juriul X Factor a suferit mai multe modificari. In primul sezon i-am avut pe Paula Seling, Adi Sina si Mihai Morar, care apoi au fost inlocuiti de Delia, Dan Bittman si Cheloo, una dintre cele mai colorate si controversate rezete ale showului.

Baietii de la Carla's Dreams se bucura de un succes fantastic pe piata din Romania si au ajuns in topul difuzarilor cu Te rog, cel mai difuzat track al acestei primaveri. Apoi au lansat Acele si Unde, iar recent au colaborat si cu Antonia pentru Suna-ma.

Ce fel de jurat credeti ca va fi solistul Carla's Dreams?


4 comentarii

  • Carla e jurat la o emisiune la care nu se uita cineva...

  • 2. Gregory in 13.07.2016 /17:39

    Carla are doar patru ani de activitate pe piata muzicala, dintre care doar cam un an de succes mai mare, asa ca nu prea cred ca are foarte multa experienta si nici o voce senzationala. Consider ca a fost ales mai mult sa creasca audienta emisiunii. Probabil ca jurat va selecta concurenti care canta hip-hop si rap, ceea ce nu ar cam fi ok...

  • Grupa 4-24 fete? Nu cumva aţi greşit şi era 14-24?

  • 4. Gregory in 13.07.2016 /18:30

    Sigur s-a strecurat o mica greseala. Si ca sa ne mai amuzam putin ar putea exista si categoria 4-24 ca sa le faca concurenta celor de la Pro. Antena 1 nu o sa faca X-Factor si X-Factor Junior, ci 2 in 1. big grin

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL