Cine reprezinta Romania la Eurovision 2016?

In aceasta seara are loc finala selectiei nationale a concursului Eurovision, in care se va alege piesa care va reprezenta Romania in cadrul concursului de anul acesta.

Asa cum era de asteptat, in urma semifinalei de vineri seara, Mihai Traistariu a ajuns in finala, cu piesa Paradisio, alaturi de Dream Walkers, Florena si Ovidiu Anton. Publicul i-a ales si pe Vanotek si pe Doru Todorut si Irina Baiant pentru finala din aceasta seara.

Comentam impreuna evolutia tuturor concurentilor si aflam cine va merge la Stockholm!


20:47: Finala incepe cu Florena, mezina acestui concurs, care si-a schimbat un pic show-ul fata de semifinala. Prestatia ei a fost laudata de juriu.

20:54: Irina Baiant si Doru Tudorut ne-au oferit un moment magic in finala, insa a lipsit o scenografie care sa completeze piesa "The Voice". Irina ne-a uimit cu vocea ei foarte frumoasa.

21: 02 "Let it shine", o piesa cu un mesaj foarte frumos si cu o interpretare de exceptie a celor de la Dream Walkers.

21:10: Vanotek promite ca se intoarce acasa si daca o sa castige concursul Eurovision. Piesa "I'm coming home" suna foarte bine in varianta live.

21:18: Ovidiu Anton a starnit cateva discutii aprinse intre membri juriului, insa piesa sa rock a fost plina de emotie.

21:25:Mihai Traistariu a venit insotit de o trupa de dansatori imbracati in constume cu leduri ce au adus un plus piesei sale "Paradisio". Are tot ce-i trebuie pentru a se califica la Stockholm?

21:33 Start VOT: Acum dupa ce-ati ascultat toate piesele, pe cine ati vrea sa vedeti in finala de la Stockholm?

21:53: Zoli Toth Project si Grigore Lese au facut un super show ce cu siguranta ar fi meritat sa ne reprezinte la Eurovision

22:06 Dupa ce ne-a prezentat o varianta inedita a piesei "Dansam", Randi i-a chemat pe scena pe Horia Moculescu si pe Uddi pentru a canta piesa proaspat lansata "Vagabontul vietii mele".

22:14: Cezar Ouatu ne arata ca are o voce absolut minunata si ca prezenta sa in finala concursului Eurovision de acum 3 ani nu a fost intamplatoare.

22:33: STOP VOT! A sosit momentul sa aflam cine reprezinta Romania la Eurovision!

Pe locul sase s-au clasat irina Baiant si Doru Tudorut.

Locul cinci a revenit lui Mihai Traistariu!

Dream Walkers au obtinut pozitia a patra in finala selectiei nationale.

Cel de-al treilea loc a fost ocupat de Florena, mezina concursului, care a obtinut o performanta foarte buna.

22:40 Inainte de a afla castigatorul selectiei nationale, o ascultam pe reprezenta Republicii Moldova la Eurovision - Lidia Iasc - cu piesa "Falling Stars".

Romania va fi reprezentata in Suedia de Ovidiu Anton si piesa "Monent of Silence"!

Taguri: Eurovision

8 comentarii

 • Pana acum mi-au placut toti 4! Chiar e o editie buna anul acesta!

 • 2. Camelia in 06.03.2016 /21:51

  The Voice,interpretata de Irina Baiant si Doru Todorut.

 • as vrea Vanotek dar cred ca merge Ovidiu sad

 • Groaznic, ca de obicei publicul din tara noastra nu se gandeste ce poate sa faca piesa de o voteaza mai departe la faza finala a concursului, la fel ca anul trecut cand au trimis pe Voltaj.
  Cred ca piesa de o sa ne reprezinte o sa fie in jurul locului 20, asta daca ajunge in finala, alt an pierdut, dupa ce ca publicul voteaza cum voteaza, au scos si influenta juriului din finala nationala. sad
  Cred ca din piesele din finala fie ca era Mihai, Irina Baiant si Doru Tudorut, Vanotek sau Florena oricare putea sa obtina un loc mai bun decat o sa ocupe piesa castigatoare. Poate la anul laughing

 • As fi vrut sa castige Florena.Asa....nici nu ma mai intereseaza !

 • Nu ma mai mira nimic! Jenant! Toti!

 • Florena, din punctul meu de vedere, era cea mai potrivita sa ne reprezinta. Piesa buna, voce senzationala, interpretare perfecta si atitudine de invingatoare.

 • Şi eu tot pe Florena mi-o doream învingătoare. Păcat. Alt an pierdut.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL