Skip to content

Cine reprezinta Romania la Eurovision 2016?

  • envelope icon

In aceasta seara are loc finala selectiei nationale a concursului Eurovision, in care se va alege piesa care va reprezenta Romania in cadrul concursului de anul acesta.

Asa cum era de asteptat, in urma semifinalei de vineri seara, Mihai Traistariu a ajuns in finala, cu piesa Paradisio, alaturi de Dream Walkers, Florena si Ovidiu Anton. Publicul i-a ales si pe Vanotek si pe Doru Todorut si Irina Baiant pentru finala din aceasta seara.

Comentam impreuna evolutia tuturor concurentilor si aflam cine va merge la Stockholm!


20:47: Finala incepe cu Florena, mezina acestui concurs, care si-a schimbat un pic show-ul fata de semifinala. Prestatia ei a fost laudata de juriu.

20:54: Irina Baiant si Doru Tudorut ne-au oferit un moment magic in finala, insa a lipsit o scenografie care sa completeze piesa The Voice. Irina ne-a uimit cu vocea ei foarte frumoasa.

21: 02 Let it shine, o piesa cu un mesaj foarte frumos si cu o interpretare de exceptie a celor de la Dream Walkers.

21:10: Vanotek promite ca se intoarce acasa si daca o sa castige concursul Eurovision. Piesa I\’m coming home suna foarte bine in varianta live.

21:18: Ovidiu Anton a starnit cateva discutii aprinse intre membri juriului, insa piesa sa rock a fost plina de emotie.

21:25:Mihai Traistariu a venit insotit de o trupa de dansatori imbracati in constume cu leduri ce au adus un plus piesei sale Paradisio. Are tot ce-i trebuie pentru a se califica la Stockholm?

21:33 Start VOT: Acum dupa ce-ati ascultat toate piesele, pe cine ati vrea sa vedeti in finala de la Stockholm?

21:53: Zoli Toth Project si Grigore Lese au facut un super show ce cu siguranta ar fi meritat sa ne reprezinte la Eurovision

22:06 Dupa ce ne-a prezentat o varianta inedita a piesei Dansam, Randi i-a chemat pe scena pe Horia Moculescu si pe Uddi pentru a canta piesa proaspat lansata Vagabontul vietii mele.

22:14: Cezar Ouatu ne arata ca are o voce absolut minunata si ca prezenta sa in finala concursului Eurovision de acum 3 ani nu a fost intamplatoare.

22:33: STOP VOT! A sosit momentul sa aflam cine reprezinta Romania la Eurovision!

Pe locul sase s-au clasat irina Baiant si Doru Tudorut.

Locul cinci a revenit lui Mihai Traistariu!

Dream Walkers au obtinut pozitia a patra in finala selectiei nationale.

Cel de-al treilea loc a fost ocupat de Florena, mezina concursului, care a obtinut o performanta foarte buna.

22:40 Inainte de a afla castigatorul selectiei nationale, o ascultam pe reprezenta Republicii Moldova la Eurovision – Lidia Iasc – cu piesa Falling Stars.

Romania va fi reprezentata in Suedia de Ovidiu Anton si piesa Monent of Silence!

  • envelope icon

Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *