Concerte in Europa: Madrid - James Morrison, Judas Priest si Laura Pausini

A venit primavara! E oficial! Asa ca nu trecem cu vederea acest lucru si o sarbatorim cu un concert, poate doua, dar nu in Romania, ci intr-o mica vacanta peste granite.

In Madrid sunt planificate multe concerte in aceasta primavara. Nu am stat pe ganduri si am trecut prin lista cu toate spectacolele pentru a va aduca si voua la cunostinta cateva.

Cine stie ce vacanta v-ati planificat prin Spania si nu stiati ca Madridul este cunoscut si pentru concertele care au loc aici si care aduna nu doar spanioli, ci si turisti din toate colturile lumii.


James Morrison canta la La Riviera pe 25 martie, incepand cu ora 20:00. Pretul biletelor incepe de la 67£, dar credem noi ca odata ce ati ajuns si ati ascultat prima piesa nici nu mai conteaza cat a fost biletul. Nu de alta, dar doar primele cuvinte din “I Won't Let You Go”fac ca orice fan sa inceapa sa cante odata cu el.

Sala de concerte este destul de aproape de centrul orasului, sunt doar vreo 2 kilometri, si cum transportul in comun este foarte bine pus la punct in Madrid nu cred ca e cazul sa va cautati cazare aproape de locatie, mai ales ca in general cazarea poate fi destul de costisitoare, asa ca daca gasiti un hotel ceva mai departe de centru, dar care sa nu va lase cu buzunarele goale ar trebui sa fiti fericiti.

Laura Pausini vine in Madrid pe 20 aprilie, la Palacio De Deportes de la Comunidad. Pretul unui bilet e un pic mai piperat, incepe de la 95£, deh, ce sa-i faci... e totusi Laura Pausini.

Teoretic, Palacio De Deportes de la Comunidad este o locatie unde au loc tot felul de jocuri sportive, dar in ultimii ani a inceput sa fie folosita si pe post de locatie pentru concerte. Faptul ca aici incap peste 18.000 de persoane cred ca a fost esential atunci cand s-a pus problema ca locatia sa fie folosita si in alte scopuri decat intrecerile sportive.

Chiar daca dupa dimensiuni sala e imensa, este destul de aproape de buricul orasului, din centrul Madridului si pana la Palacio De Deportes de la Comunidad sunt un pic peste 2 kilometri.


Ultimul concerte pe care-l recomandam, dar cu siguranta cu cel din urma, este cel la Judas Priest. Are loc pe 15 mai, asadar aveti timp destul sa va planificati vacanta in Madrid fara niciun fel de graba, ba chiar aveti timp sa va luati si bilete de avion si sa va rezervati cazarea astfel incat sa beneficiati de reduceri pentru faptul ca ati facut toate aceste lucruri din timp.

Concertul are loc in Palacio Vista Alegre, loc cunoscut pentru sectacole de toate tipurile, mai ales pentru cele care strang un numar mare de oameni. Locatia este foarte aproape de Palacio De Deportes de la Comunidad, adica de locul unde canta Laura Pausini.

Uu bilet la concert costa de la 75£ si de ajungeti aici faceti multe poze, ajungeti la un spectacol al unei trupe ale carei melodii probabil vor fi ascultate chiar si de copiii vostri.

Si pentru ca am tot vorbit despre Madrid, cred ca e cazul sa stiti si informatii despre vreme, cazare, transport in comun si multe alte lucruri esentiale inainte sa plecati spre Spania.

Ce ziceti, punem Madrid-ul pe lista oraselor pe care le vom vedea in primavara asta? Inafara de concertele astea grozave are si niste atractii turistice cunoscute in toata lumea: primaria, multe piete spectaculoase si strada Gran Via!

Articol scris de Roxana Jilaveanu


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL