Mitza feat Junky - De Azi, De Ieri (Tour Video)

Okapi Sound prezinta pe canalul oficial de YouTube si pe noul site www.okapisound.com un tour video pentru piesa "De Azi, De Ieri” (Mitza feat. Junky), extrasa de pe mixtape-ul "OkapiTati”.

Filmarile au fost realizate in cadrul concertelor de lansare "OkapiTati” din Bucuresti, Timisoara,Alba Iulia si Iasi din aceasta toamna, unde peste 3000 de oameni au fost alaturi de artistii Okapi Sound.

"De Azi, De Ieri” este una dintre cele 23 de piese prezente pe mixtape-ul "OkapiTati”, a carei premiera a avut loc in luna septembrie 2014, in cadrul matinalului ProFM, prezentat de Andrei Gheorghe si GreeG, unde toti artistii Okapi Sound au fost invitati pentru a vorbi despre materialul pe care l-au lansat la sfarsitul lunii septembrie.

Piesa a fost produsa de Mitza la Okapi Sound Studio si contine fragmente din melodia "Cantec pentru ea” a lui Nicu Alifantis. Pentru mixaj si masterizare, Grasu XXL a lucrat impreuna cu Mitza, aceeasi formula care a finalizat toate piesele de pe mixtape.

"...a fost incredibila reacia tuturor la mixtape, le multumim mult pe aceasta cale tuturor celor prezenti la concertele OkapiTati si celor care l-au ascultat si si-au facut filme cu el!”, spune Grasu XXL.

"OkapiTati” a fost anuntat la sfarsitul verii, odata cu lansarea videoclipului "Au, Ma Frige! (Remix)”, si a fost lansat gratuit pe 29 septembrie, pe site-ul Okapi Sound, de unde a fost descarcat de peste 30000 de ori, pe canalul de YouTube depaind 5.000.000 de ascultari. Lansarea in mediul online a fost urmata de cinci concerte de lansare la Bucuresti, Timisoara, Arad, Alba Iulia si Iasi, unde au urcat pe scena toi cei 10 artiti Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Mitza, Spike, Maximilian, Junky, Tranda, MefX, Nane i DJ Oldskull).

Voi ati fost la concertele din cadrul turneului OkapiTati?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL